Pierś z kurczaka w cieście francuskim

Pierś z kurczaka w cieście francuskim

Pierś z kurczaka w cieście francuskim

Przepis na : obiad

Jeżeli znudziły Wam się zwykłe kotlety z piersi kurczaka w panierce to mam dla Was propozycję. Pierś z kurczaka z ogórkiem, papryką i serem żółtym zapiekane w cieście francuskim. To moja propozycja na wielkanocny obiad. Pychotka Składniki: podwójna pierś z kurczaka 300g ciasta francuskiego pół małego słoiczka papryki konserwowej 4 ogórki konserwowe 8 plasterków sera żółtego jajko sól, pieprz Sposób wykonania: Pierś z kurczaka podzielić na 4 kotlety, lekko rozbić, posolić i popieprzyć. Ciasto francuskie podzielić na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cukiernia Pychotki

Autor

Pychotka11Pychotka11

Lubię piec i gotować, a ten blog jest spełnieniem moich marzeń.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, piersi, pierś, ciasto, kurczak, francuskie, kotlet, kotlety, papryka, ciasto francuskie, ciasto francuskie, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z papryką , ogórki konserwowe, obiad, pierś z kurczaka w cieście francuskim, kurczak z serem, zapiekany kurczak, kurczak pieczony

Inne przepisy z Cukiernia Pychotki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.