WOŁOWY GULASZ PIECZONY Z WINEM

WOŁOWY GULASZ PIECZONY Z WINEM

WOŁOWY GULASZ PIECZONY Z WINEM

Przepis na : obiad

Pyszny, rozgrzewający gulasz pieczony w piekarniku z czerwonym winem. Bogaty w smaku, prosty w przygotowaniu i bardzo dobry do odgrzewania. Przepis nie jest trudny i przydaje się, kiedy nad obiadem nie chcemy lub nie możemy spędzać wiele godzin. Najlepiej smakuje z kromką razowego chleba i surówką ze świeżych pomidorów. Będzie równie dobry z kaszą gryczaną lub ziemniaczanym puree. SKŁADNIKI / 6 porcji 900 g wołowiny na gulasz / polecam antrykot lub rostbef 300 ml czerwonego wina 400 ml gorącego bulionu lub wody ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gulasz, mięso, zupa pomidorowa, cytryna, obiad, kasza, chleb razowy, puree ziemniaczane, puree, wołowina, chleb, surówka, kasza gryczana, pomidorowa ze świeżych pomidorów, mięsa pieczone, suszone pomidory, bez pieczenia, chleb z ziarnami, chleb mieszany

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.