Łopatka pieczona na kanapki.

Łopatka pieczona na kanapki.

Łopatka pieczona na kanapki.

Składniki: - kilogram łopatki wieprzowej  - rękaw do pieczenia Marynata: - łyżka musztardy - łyżka miodu - łyżka oliwy - łyżeczka soli - łyżeczka pieprzu - łyżeczka papryki słodkiej - pół łyżeczki gorczycy - kilka ziaren kolendry - łyżeczka majeranku - 2-3 posiekane ząbki czosnku Łopatkę dokładnie umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. składniki marynaty dokładnie ze sobą wymieszać, natrzeć nią mięso, włożyć do szczelnie zamykanego pojemnika i zostawić minimum na noc w lodówce.  mięso wyjąć z lodó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cook&Love

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.