Pierogi z gęsiną i konfiturą z czerwonej cebuli. Gęsina na Świętego Marcina.

Pierogi z gęsiną i konfiturą z czerwonej cebuli. Gęsina na Świętego Marcina.

Pierogi z gęsiną i konfiturą z czerwonej cebuli. Gęsina na Świętego Marcina.

Przepis na : kolacja

Przedstawiam dziś przepis na wyjątkowo pyszną potrawę - pierogi z gęsiną z dodatkiem konfitury z czerwonej cebuli. Świeża gęsina nie jest dostępna cały rok, więc jak jesienią pojawia się na sklepowych półkach, z wielkim entuzjazmem przygotowuję potrawy z niej.  Na moim blogu znajdziecie przepisy na Pieczoną pierś gęsi z glazurowanymi buraczkami  i Kwaśnicę na gęsinie  i Chutney z czerwonej cebuli . Pierogów z gęsiną i konfiturą z czerwonej cebuli próbowałam w gdańskiej pierogarni Mandu . Zrobiły na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codziennik Kuchenny

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Autor

Renata Karon-SlomczynskaRenata Karon-Slomczynska

Na blogu Codziennik Kuchenny dzielę się pasją do kulinariów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, ciasto, rosół, konfitura, mięso, marchewka, tarta, sos sojowy, sosy, bułki, mielone, buraczki, przepisy na święta, zupa, lekkie ciasto, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, piersi, por , seler, pierś, kolacja, obiad, jajka z farszem, sos do mielonego , sos do jajek, pierogi z mięsem, bułka pszenna, zupa z selera

Inne przepisy z Codziennik Kuchenny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.