Pasztet jajeczno-pieczarkowy

Pasztet jajeczno-pieczarkowy

Pasztet jajeczno-pieczarkowy

Przepis na : śniadanie

Pasztet z jajek i pieczarek, z dodatkiem suszonych ziół. Delikatny i aromatyczny, w sam raz na kanapki. 10 ugotowanych na twardo jajek 2 surowe jajka 500 g pieczarek 1 pęczek szczypiorku 1 pęczek pietruszki 2 łyżki majonezu 1 łyżka śmietany 18% 1 średniej wielkości cebula 1/2 łyżeczki suszonej bazylii 1/2 łyżeczki suszonego majeranku 1/2 szklanki bułki tartej 1 łyżeczka soli 1/2 łyżeczki pieprzu Dodatkowo: olej do smażenia, masło i bułka tarta do przygotowania formy Pieczarki utrzeć na tarce o grubych oczk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bullio

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.