Jabłka Zapiekane Pod Kruszonką, Jak Zrobić Kruszonkę

Jabłka Zapiekane Pod Kruszonką, Jak Zrobić Kruszonkę

Jabłka Zapiekane Pod Kruszonką, Jak Zrobić Kruszonkę

Bardzo lubimy takie jabłka, pachnie i smakuje prawie jak szarlotką. Są tak banalne i tak szybkie w przygotowaniu, że nawet ostatnio zrobiłam je jak byłam chora, totalnie bez sił i ochoty na gotowanie, ale chciało mi się coś dobrego. Celowo nie dodałam suszonej żurawiny, ani migdałów w płatkach, bo moje dziecko lubi tak prosto jabłka, cynamon i przede wszystkim kruszonka. Na ciepło - bajka, ale na zimno też bardzo smaczne, jedliśmy i ciepłe i zimne i wszystko zjedliśmy w jedno popołudnie. Nawet nie musisz umie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.