Zapiekanka cannelloni z mięsem mielonym i beszamelem

Zapiekanka cannelloni z mięsem mielonym i beszamelem

Zapiekanka cannelloni z mięsem mielonym i beszamelem

Przepis na : obiad

Zapiekanka cannelloni z mięsem mielonym i beszamelem Pyszne i treściwe danie z piekarnika. Świetne zarówno na rodzinny obiad, jak i na przyjęcie. Polecam!     Składniki: 1 opakowanie rurek cannelloni 10 dkg żółtego sera Farsz: 0,5 kg mięsa mielonego 1 cebula 100ml bulionu 2 łyżki koncentratu pomidorowego Przyprawy: sól, pieprz, majeranek, ostra papryka, cukier olej do smażenia Beszamel: 3 łyżki masła 3 łyżki mąki 1 płaska łyżeczka soli 1/2 łyżeczki pieprzu szczypta gałki muszkatołowej 1 szklanka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.