Gołąbki po żydowsku

Gołąbki po żydowsku

Gołąbki po żydowsku

Przepis na : obiad

Gołąbki po żydowsku Bardzo smaczne, a do tego szybkie i proste w wykonaniu gołąbki w nieco innej wersji niż tradycyjnie. Polecam spróbować!     Składniki: 0,5kg mielonego mięsa wieprzowego 100g ryżu (1 woreczek) 1/3 główki kapusty pekińskiej 1 niewielka marchewka 1 cebula 2 jajka 3-4 łyżki kaszy manny mąka pszenna do obtoczenia gołąbków olej do smażenia 250ml bulionu 150ml przecieru pomidorowego Przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka mielona, ostra papryka mielona, majeranek 1 łyżka posiekanej nat... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.