Fasolka po bolońsku – łatwy i ekspresowy obiad na upały!

Fasolka po bolońsku – łatwy i ekspresowy obiad na upały!

Fasolka po bolońsku – łatwy i ekspresowy obiad na upały!

Przepis na : obiad

Fasolka po bolońsku – łatwy i ekspresowy obiad na upały! Genialne danie jednogarnkowe na ciepłe dni. Bardzo proste i szybie w przygotowaniu. Polecam!     Składniki: 500g fasolki szparagowej (żółtej lub zielonej) 500g mięsa mielonego wieprzowego Przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka i ostra, bazylia, oregano 1 cebula 2 duże pomidory lub 1 puszka krojonych pomidorów 2-3 łyżki tartego sera żółtego 1 łyża siekanego koperku olej do smażenia       *** Fasolkę myjemy i odcinamy koń... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.