Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy

Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy

Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy

Przepis na : śniadanie

Cieciorella – czekoladowa pasta z ciecierzycy Jeśli strączki, to na wytrawny obiad i to najlepiej w formie fasolki po bretońsku? Po co się tak ograniczać, a strączki szufladkować! Dzisiaj chcę Wam pokazać jak w prosty sposób, używając ciecierzycy, można zrobić czekoladową pastę, która nosi nazwę cieciorella. Jaka jest geneza nazwy? Jak można się domyślić, jest to połączenie nazwy ciecierzycy i nutelli. – Czy to znaczy, że cieciorella przypomina smakiem nutellę? – Oczywiście, że nie. Jest ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blendman

Autor

Konrad BudzykKonrad Budzyk

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, naleśniki, pasty, syrop, orzechy, naleśnik, masło orzechowe, pieczywo, wafelki, wafle, czekolada, dietetyczne , dietetycznie, fasolka, obiad, śniadania, fasolka po bretonsku, sosy, kanapki, czekoladowe naleśniki, dietetyczne naleśniki, naleśniki dietetyczne, domowa czekolada, dietetyczny obiad, tani obiad

Inne przepisy z Blendman

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.