Camembert w trzech odsłonach

Camembert w trzech odsłonach

Camembert w trzech odsłonach

Przepis na : obiad

Dziś camembert razy trzy.Jeśli podaję taki obiad, to tylko w sobotę.Tylko dla nas. Dzieci muszą zadowolić się czymś innym.Zdaję sobie sprawę ile to kalorii, ale od tego zdawania sprawy silniejsza jest miłość do męża i uleganie jego kulinarnym zachciankom :)Poniższe propozycje można traktować bardzo luźno.Nie ma tu bardzo dokładnych przepisów i proporcji.W końcu panierowany camembert to żadna filozofia.Chyba, że chcemy zapanierować mniejsze trójkąty.Wtedy należy zrobić to bardziej starannie.A dodatki sera dowol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu bistro mama

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Jak zrobić zasmażkę?

Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.