Zapiekane tortille faszerowane fasolką i szpinakiem

Zapiekane tortille faszerowane fasolką i szpinakiem

Zapiekane tortille faszerowane fasolką i szpinakiem

Cześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na sycące danie dla całej rodziny! Do przygotowania porcji dla 4 osób będziemy potrzebować: - 6 gotowych placków tortilli - 1 opakowanie świeżego szpinaku (300 g) - 200 g mrożonej fasolki - 200 g mrożonej marchewki - 1 opakowanie sera ricotta (250 g) - 100 g sera cheddar - 3 ząbki czosnku - po pół łyżeczki wędzonej słodkiej papryki, kuminu i kurkumy - szczyptę chili - sól i pieprz do smaku - 2 łyżki oleju do smażenia Do przygotowania sosu będziemy potrzebować: - 1 puszkę k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bez Cebuli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.