Pieczona papryka faszerowana kaszą i warzywami

Pieczona papryka faszerowana kaszą i warzywami

Pieczona papryka faszerowana kaszą i warzywami

Cześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na wegetariańskie papryki faszerowane kaszą jaglaną, warzywami oraz serem feta, które są świetnym sposobem na wymiecenie resztek z lodówki. Do przygotowania będziemy potrzebować: - 6 średniej wielkości kolorowych papryk (czerwone są najsłodsze) Do przygotowania farszu będziemy potrzebować: - 100 g kaszy jaglanej (1 torebka) - 250 g pieczarek - 250 g zielonej fasolki szparagowej (u mnie mrożona) - kilka suszonych pomidorów (7-8 szt.) - pół kostki sera typu feta - 2 ząbki c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bez Cebuli

Autor

Bez Cebuli

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, papryka, pieczarki, kasza, suszone pomidory, kasza jaglana, ser feta, fasolka szparagowa, sosy, fasolka, papryka faszerowana, cukinia faszerowana, cukinia, kuskus, pieczarki w sosie, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Bez Cebuli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.