Ziemniaki gratine wg Julii

Ziemniaki gratine wg Julii

Ziemniaki gratine wg Julii

Wracamy do Julii i jej przepisu z ziemniakami w roli głównej. Tym razem popularne ziemniaki gratin, czyli surowe ziemniaki zapiekane w mleku z przyprawami. Ja wzbogaciłam danie o dodatek boczku i pietruszki, dzięki czemu danie było bardziej wyraziste. Przepis z książki "Francuski szef kuchni".  Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Antenka, 6 grudnia 2013 10:16:54

sama robię podobną zapiekankę, jest pyszna:) testowałam ją już z dodatkiem mięsa mielonego- pycha!:D musze wypróbowac z boczkiem!

Justyna Żak, 6 grudnia 2013 13:04:15

wygląda pysznie:)

Malwinka, 6 grudnia 2013 14:50:21

Jestem fanką tych ziemniaczków, smakują obłędnie!

Smak chwili, 7 grudnia 2013 10:36:55

Takie ziemniaczki musza być pyszne :)