Ragout wg Julii Child

Ragout wg Julii Child

Ragout wg Julii Child

Przepis na : obiad

Stęskniliście się za przepisami Julii Child? Jeśli tak to mam dla was milą wiadomość, bo przepisy w grudniu będą stały pod znakiem dwóch haseł - kuchni świątecznej i kuchni Julii Child, gdyż na rynku pojawiła się nowa książka z jej przepisami "Francuski szef kuchni", którą serdecznie polecam na długie, zimowe wieczory jako uzupełnienie naszej smakowitej kuchni, zapraszając do wspólnego gotowania. Pierwszy przepis z tej książki to smakowity gulasz na wieprzowinie z winem. Obiad był obłędny.   Czy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Aurora, 3 grudnia 2013 08:52:19

Oh, bosko, nie mogłaś sprezentować nic lepszego nam w grudniu :))

Mątewka, 3 grudnia 2013 08:59:22

Książkę właśnie dostałam, muszę przepis wypróbować.

Shiral Kucharzy, 3 grudnia 2013 09:01:25

Treściwe, pożywane, z pewnością cudownie pachnące!

Antenka, 3 grudnia 2013 10:00:42

albo bosko wygląda:) aż ślinka cieknie!

Justyna Żak, 3 grudnia 2013 11:41:21

pysznie:)

Karmel-itka., 3 grudnia 2013 15:03:46

jejuniu, jakie cudowne ragout!

Majana, 3 grudnia 2013 19:05:40

Wygląda naprawdę pysznie! :)

tu-tusia, 5 grudnia 2013 10:31:39

Wygląda obłędnie!