31. Pudding orzechowy z nasionami chia i pianką kokosową

31. Pudding orzechowy z nasionami chia i pianką kokosową

31. Pudding orzechowy z nasionami chia i pianką kokosową

Przepis na : deser

Taka piękna pogoda, trzeba ją wykorzystać! Dlatego już zbieram się do wyjścia na spacer z moim ukochanym :)  Kolejny przepis na nasionka Chia. Warto często ich używać i dodawać do różnych dań, gdyż posiadają niesamowite właściwości, o których pisałam w poprzednich postach. Uwielbiam puddingi z nimi, dlatego za każdym razem próbuję stworzyć różne kompozycje smakowe, by tak szybko się nie przejadły. Chociaż, w sumie nie wiem czy kiedykolwiek mogłyby się przejeść hihi. Tym razem w wersji orzechowej z deli... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Be Fit Be Strong

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dieta na pamięć i koncentrację

Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.

Czytaj dalej...

Autor

Martyna JackoMartyna Jacko

Studentka Fizjoterapii i Dietetyki, kochająca sport, dobre jedzenie i zdrowy tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przepisy fit, fit, kokosowe, masło orzechowe, orzechy, mielone, kakao, przekąska, desery, deser, przekąski, bezglutenowe, desery kokosowe, deser fit, szybki deser, szybkie przekąski

Inne przepisy z Be Fit Be Strong

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.