Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkiewki

Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkiewki

Surówka z kapusty pekińskiej i rzodkiewki

Do drugiego dania obowiązkowo musi być surówka, ostatnio przygotowałam z kapusty pekińskiej i rzodkiewek. Jest bardzo smaczna i pasuje prawie do każdego dania. Składniki: 1 mała kapusta pekińska 2 marchewki Pęczek rzodkiewek 1 czerwona papryka 0,5 pęczka natki pietruszki 2 łyżki oleju lnianego 1 saszetka sosu vinaigrette Fanex Sól, pieprz Czubryca zielona Sposób przygotowania: Kapustę pekińską drobno kroimy, rzodkiewki kroimy w cienkie pół plasterki, marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.