Krem z pieczonych buraków i czosnku z czarnuszką

Krem z pieczonych buraków i czosnku z czarnuszką

Krem z pieczonych buraków i czosnku z czarnuszką

Przepis na : kolacja

Krem z pieczonego buraka z pieczonym czosnkiem z kosteczkami sera korycińskiego. kilogram buraków cebula 1 szara reneta 1 łyżka oleju 1 łyżeczka czarnuszki 100 gram sera korycińskiego 1 główka czosnku Buraki najlepiej małe lub średniej wielkości zawijamy w folię. To samo robimy z czosnkiem i jabłkiem. Jabłko jest upieczone najszybciej po 30 minutach należy go wyjąc.  Pieczemy ok godziny w 190 stopniach. Wyjmujemy upieczone warzywa. Lekko studzimy i obieramy ze skórki.  Na rozgrzanym oleju w garnku sz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.