Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i rzeżuchy

Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i rzeżuchy

Surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i rzeżuchy

INSTRUKCJA - KROK PO KROKU: SKŁADNIKI:  ( 2 porcje )                        1 porcja = 59 kcal 3 liście kapusty pekińskiej pół słodkiego jabłka garść rzeżuchy łyżeczka oliwy z oliwek WYKONANIE: 1. Kapustę pekińską drobno poszatkować. 2. Z jabłka usunąć gniazda nasienne, pokroić w cienkie półplasterki a następnie w małe słupki. 3. Kapustę, jabłko i rzeżuchę dokładnie wymieszać z łyżeczka oliwy z oliwek. Kaloryczność przepisu wg  Kalkulatora Kalo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.