Sałatka z wędzonym kurczakiem i kapustą pekińską

Sałatka z wędzonym kurczakiem i kapustą pekińską

Sałatka z wędzonym kurczakiem i kapustą pekińską

Przepis na : śniadanie

2 wędzone udka kurczaka 4 jajka mała kapusta pekińska pół puszki kukurydzy pół pęczka natki pietruszki 1 łyżka majonezu pieprz  Jajka ugotować na twardo. Z kurczaka ściągnąć skórę, mięso oddzielić od kości, pokroić w kostkę. Z liści kapusty pekińskiej odkroić części zielone i pokroić w kwadraty ( wielkości kawałków kurczaka ). Ostudzone jajka pokroić w kostkę. Natkę pietruszki posiekać. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić pieprzem. Przepis bierze udział w akcji: ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.