Bezglutenowe ciastka orzechowe ( gluten free peanut butter cookies)

Bezglutenowe ciastka orzechowe ( gluten free peanut butter cookies)

Bezglutenowe ciastka orzechowe ( gluten free peanut butter cookies)

Jeśli macie masło orzechowe i nie wiecie do czego wykorzystać to jest to idealny przepis. Jeśli uwielbiacie masło orzechowe to tym bardziej jest to przepis wart grzechu. Tylko 4 składniki, niesamowity zapach w kuchni podczas pieczenia, kruche, miękkie w środku, lekko ciągutkowe, cudnie pachnące cynamonem. Przygotowanie nie zajmie więcej niż 30 minut. To do dzieła!! Składniki na 20 ciastek : 260 g. masła orzechowego (  3 czubate łyżki ) 220 g. cukru trzcinowego 1 średnie jajko łyżeczka cynamonu ( można do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu apetytnapieczenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.