Domowe chipsy z patelni

Domowe chipsy z patelni

Domowe chipsy z patelni

Czy w domu można zrobić prawdziwe chipsy używając tylko patelni i kilku składników? Tak!! Szykowanie:  10 minut Smażenie:  do 60 minut Ilość porcji:  odpowiednik średniej paczki cienkich chipsów Lays 150 g Składniki: • 1 ziemniak - około 200 g • około 30 ml oleju np. rzepakowego • 1 łyżeczka soli Zobacz też film na moim kanale YouTube [youtube]Be5NploJZVw[/youtube] czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ziemniaki, pączki, chipsy z ziemniakow

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.