"Francuska" zapiekanka z mielonym i grzybami

"Francuska" zapiekanka z mielonym i grzybami

Przepis na : obiad

  "Francuska" zapiekanka czyli mięso i grzyby zapiekane w cieście francuskim - nie tylko dobrze wygląda ale równie dobrze smakuje. Takie danie jest świetnym pomysłem na obiad lub imprezowe przekąski. Będzie pysznie ... zapraszam ;) Składniki na 2 porcje: 1 arkusz ciasta francuskiego - opakowanie ok. 350 g mięsa mielonego ok. 1 szkl. mrożonych grzybów leśnych 1/2 czerwonej papryki 1 średnia cebula 1 jajko sól, pieprz ostra papryka - szczypta 2 łyżki przyprawy do mielonego Rama - smaż jak szef kuchni olej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Alutka-Gotuje

Autor

Alutka-GotujeAlutka-Gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, grzyby, mielone, francuskie, mięso, ciasto francuskie, zapiekanki, zapiekanka, papryka, przekąska, przekąski, mięso mielone, obiad, ciasto francuskie, pomysł na obiad, zapiekanka z mięsem , jajka z farszem, przekąski na ciepło, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z Alutka-Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.