Pikantna pasta paprykowa do słoików

Pikantna pasta paprykowa do słoików

Pikantna pasta paprykowa do słoików

Gęsta i aromatyczna, pikantna pasta paprykowa do słoików. Idealna do tortilli, pizzy, jako dip, na kanapki czy jako marynata do mięs. Smakuje wspaniale i gwarantuję, że jeśli ktoś raz spróbuje tej pasty, to już nie sięgnie po gotowy ketchup! Pasta paprykowa przepis: Składniki Składniki na około 2 słoiki po 250 ml: Czerwona papryka – 1 kg 4 papryczki chilli 1 średnia czerwona cebula 5 ząbków czosnku 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka soli 1 łyżka pieprzu 1 łyżka cukru Garść liści bazyli   Przygotowanie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ale Pysznie

Autor

alepyszniealepysznie

Proste i pyszne przepisy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, pasta, papryka, słoik, pizza przepis, pizza , mielone, ciasto na pizze, dipy, mięso, tortilla, kanapki, kurczak, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, mięsa pieczone, kurczak pieczony, pieczeń z mięsa mielonego, mięso mielone, mięso duszone, kurczak w marynacie, tortilla z kurczakiem, dania z kurczakiem

Inne przepisy z ale Pysznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.