Kruche babeczki z brzoskwiniami

Kruche babeczki z brzoskwiniami

Kruche babeczki z brzoskwiniami

Nie zawsze jest czas i chęci na pieczenie. Ale za to chętnie lubimy zjeść coś do popołudniowej kawy czy herbaty. Kruche spody możemy upiec wcześniej i przechowywać w pudełku. A krem i glazurę możemy kupić i mieć na tzw. "czarną godzinę" do nadziewania. Składniki: Ciasto kruche: 1,5 szkl mąki pszennej 1 szkl mąki krupczatki 200 g zimnego masła 2 żółtka 1/2 szklanki cukru pudru 1 łyżka cukru waniliowego brzoskwinie z puszki nadzienie czekoladowe  Lauretta glazura  Mirror Przygotowanie: Mąki przesiać na stolnic... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.