Babka kawowa.

Babka kawowa.

Babka kawowa.

  Miękka, delikatna, aromatyczna babka o smaku kawy, oblana polewą  z białej czekolady i dodatkowo polewą o smaku kawy.  Jeśli lubicie smak kawy, to konieczne spróbujcie.  Piekłam w keksówce 31x11 Sk ładniki: 1 kostka masła (200 g.) 1 szklanka cukru 1 łyżka cukru waniliowego (miałam swojski) 5 jajek 2 szklanki mąki pszennej tortowej (szklanka 230 ml.) 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki kawy rozpuszczalnej 2 łyżki gorącej wody Polewa: 100 g. białej czekolady 50 g. śmietanki 30 % Dod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.