Gołąbki bez zawijania ( z kapustą w środku)

Gołąbki bez zawijania ( z kapustą w środku)

Gołąbki bez zawijania ( z kapustą w środku)

Pyszne gołąbki bez zawijania, kapustę posiekałam i dodałam do środka. W smaku bardzo nam smakowały, a przynajmniej nie ma zabawy w gotowanie kapusty i potem zawijania... gołąbek, po gołąbku :) Składniki: 500 g mięsa mielonego wieprzowego, 1/2 główki młodej kapusty, 3 łyżki bułki tartej, 1 woreczek ryżu, 1 jajko, 180 g koncentratu pomidorowego, 300 ml letniej wody,  majeranek, papryka słodka, sól, pieprz czarny Kłos Pol . Przygotowanie: Gotujemy woreczek ryżu w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu odstawiam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Aga w kuchni

Autor

Aga w kuchniAga w kuchni

robię to co lubię, czyli gotuję i piekę :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, tarta, ryż, mięso, bułki, mielone, mięso mielone, papryka, zupa pomidorowa, sosy, tarta na słodko, sos do ryżu, sos do jajek, sos pomidorowy, sos do mielonego

Inne przepisy z Aga w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.