Dorsz zapiekany w jogurtowo - koperkowym pesto

Dorsz zapiekany w jogurtowo - koperkowym pesto

Dorsz zapiekany w jogurtowo - koperkowym pesto

Lekka, smaczna i delikatna ryba to prawdziwe niebo w gębie! Dzisiaj królować będzie dorsz zapiekany w lekkim jogurtowo - koperkowym pesto z cytryną. Subtelny aromat jogurtu i koperku idealnie przenikają rybę, która jest wilgotna i wprost rozpływa się w ustach!  Zapraszam!  Dorsz zapiekany w jogurtowo - koperkowym pesto Składniki: 2 średniej wielkości dorsze 10 g masła 1 pęczek świeżego koperku 150 ml jogurtu naturalnego 1 cytryna przyprawy: sól himalajska, pieprz  Oczyszczoną i osuszoną rybę na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu aa-kuku - czyli jak żyć zdrowo i pysznie!

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.